mozgás

tömeg

máshol

Percy Jackson és az Olimposziak

2010.04.18. 14:05 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: film

Percy Jackson & The Olympians: The Lighning Thief (2010) - A kilométeres címből sorozatjelleget sejthetünk, mint már máshol is. Ezúttal is remélem hogy nem fogják erőltetni, vagy ha mégis muszáj, akkor egyenesen DVD-re.

Ógörög színre lefújt Harry Potter. Annyi a közös elem, hogy szinte vártam mikor kerül elő mondjuk a Teszlek Sisak. Egyébként ilyen "fiataloknak" szánt (ez azt jelenti hogy a gyerekek és a serdülők sem tudják normálisan élvezni mert egyikükhöz sem szól megfelelően) délelőtti műsorsávos kalandfilm, rettentő erőltetett jópofáskodással és szlenggel.

Nevek alig, ők is láthatóan feszengenek a rettentő béna szerepeikben (Sean Bean, a Róma egyik királya Kevin McKidd (komolyan vérzik a szívem hogy ilyen gagyi filmben kell látnom), Pierce Brosnan, Uma Thurman). A sidekick nyakában neonnal szegélyezett világító tábla: "Kötelező néger".

Ja, és itt is nyilván Hádész=Sátán, Alvilág=Pokol, ha lehet még hangsúlyosabban mint az előbb.

Teljesen felesleges, legfeljebb közepesen megcsinált kölyökmozi, a sokkal jobb és eredetibb nagytesók szemérmetlen másolásával. Abszolút nem ajánlom. Egyes.

mondás: (1/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr141930718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása