mozgás

tömeg

máshol

A lány és a farkas

2011.06.13. 17:25 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: film

Red Riding Hood (2011) - Csak lehúzást hallottam róla mindenhol, erre egy laza délutáni, amolyan "szódával elmegy" filmként elsütöttem egyik nap, és rendkívül kellemesen csalódtam.

Persze teljesen egylövetű, már-már B-listás film, de annak teljesen korrekt. A látványvilág szép és érdekes, a cselekményt nem bonyolítják a halálba, de nem is annyira egyértelmű, hogy kitaláljuk a fordulatokat, és unalmas legyen. Jó, van benne néhány tős-gyökeres baromság, mint a bronz elefánt, amit itt kínzóeszközként vetnek be, holott az kőkeményen kivégzőszerszám, ez mindenki számára tök logikus, ha végiggondolja. Vagy az, hogy minden, ami fényes fémből van, az ezüst (legalábbis nem hiszem, hogy az átlagparaszt tömör ezüst, vagy akár csak ezüstözött késsel rohangáljon). De Saul Tigh von BSG itt is emlékezeteset alakít (pont ugyanazt, kb. :D). A többiek sem nagy nevek, de ide pont jók.

Összefoglalható úgy, hogy light-fantasyba oltott parasztromantika vérfarkassal bonyolítva. Pont olyan, mint egy átlagos játszma a közismert partijátékból, megfilmesítve. Nem átallom megadni rá a 3,5-et. Szórakoztató, és kész.

mondás: (3,5/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr822973562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása