mozgás

tömeg

máshol

Scott Pilgrim vs. the World

2011.01.12. 10:00 | Mainframe | 1 komment

Címkék: film

Scott Pilgrim vs. the World (2010) - Gyáá, ez a film mekkoraaaa...! :D Hallottam róla egyet s mást előzetesen, de erre nem lehet felkészülni. :) A főszereplő srácról még nem dőlt el, hogy jó színész, vagy csak ezt az egy karaktert tudja. Már önmagában az ő kis világa is megérne egy filmet, de itt még sztori is van hozzá: az általa kinézett csajnak van hét gonosz expartnere, akikkel hősünknek meg kell küzdenie, hogy együtt lehessenek. Ez egyrészt bájosan és mesésen naiv, egyszerű és mégis látványos, ám még fordulatokat is tudtak belecsempészni, szóval teljes az öröm.

A film egyértelműen a képi világával visz mindent. Ilyen videójátékosra-stilizáltra csinálták meg, de nem ám úgy finoman, mint eddig bárhol, hanem teljesen elmebeteg mértékben. A számomra ismeretlen színészek is benne voltak a karaktereikben, bár gyanítom tőlük ez a stílus amúgy sem áll messze. Összességében annyira tökéletesen _szórakoztatva_ éreztem magam a film egésze alatt, hogy a közeljövőre egy második megtekintést is beütemeztem Heorogrimmel. És persze jár az ötös.

mondás: (5/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr712573097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szrudi · http://www.pano360.hu 2011.02.16. 12:43:36

Hm.. hát nálam ez csak egy 3-3,5-re sikerült.. Amúgy jó film, de részemről egyszernézős :)
süti beállítások módosítása