mozgás

tömeg

máshol

Stargate Continuum

2010.10.20. 12:58 | Mainframe | 1 komment

Címkék: film

Stargate Continuum (2008) - Annak ellenére érthető volt, hogy a sorozatot már elég régóta nem követem, cserébe viszont nem is bilincselt le annyira. Adott egy eléggé lejátszott ötlet egy alternatív valósággal, amit a gyakorlatilag mindent látott szereplőink képtelenek lekezelni, és a huszadik emberhez is odamennének haverkodni, holott már rég tisztázódott, hogy ebben a világban senki nem ismeri őket, aki a másikban igen. Ez rendkívül bárgyú hatást keltett. Aztán persze egy idő után jön az akció, meg kell menteni a világot, ez kellően egyszerűen kivitelezhető ahhoz, hogy a másfél órába beleférjen az egész életre szóló kaland. Úgy éreztem, mintha csak egy random részt láttam volna a sorozatból, semmi különös. Ennek megfelelően kicsit földhöz ragadt volt a jelenetek tervezése és a cselekmény, és kicsit lowcost a látványvilág. A harci jelenetek kifejezetten mókásak, pláne amikor ötösével teleportáltak le a jaffák az összecsapás színhelyére, ahol a már (kellően bénán) berendezkedett csapat nyilván szitává lőtte őket az első pillanatban. Mint valami kiegyensúlyozatlan FPS játék, olyan volt.

Igazából nem volt rossz, de nem jött meg a kedvem a sorozathoz emiatt, pedig részben ezért néztem. És abszolút összehasonlíthatatlan az első Stargate filmmel. Hármast tudok rá adni, de csak mert Apophisz nagyúr mindent lát, mikor Teal'c és O'Neill disznót vág.

mondás: (3/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr692377047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Heorogrim 2010.10.20. 17:58:19

Dejó, végre tudom hova tenni ezt a két sort! :D
süti beállítások módosítása