mozgás

tömeg

máshol

Toy Story 3

2010.08.09. 14:23 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: film

Toy Story 3 (2010) - Én nem érzem azt a mindent átütő zsenialitást és újszerűséget, amit a sok hájpolós kritika tulajdonít neki, de kétségtelenül jó. Annyi a bajom vele, hogy pont olyan, mint az előző részek, nem nagyon akar kilépni a (mondjuk saját maga szabta) határok közül. Ezúttal is haza kell találni, ezúttal is lesz egy nagy meglepődés, hogy a dolgok nem mindig azok, aminek látszanak, plusz morális válság, belső ellentét, de ez mind-mind ugyanígy megvolt az eddigi részekben is. A jó oldala az, hogy ennek ellenére sem unalmas, sőt. Talán kicsit kisebb lett a humor- és poénmennyiség, mint az előzőekben, megkomolyodott a hangulat, sok a dramatikus pillanat ([spoiler]a végén az a pillanat a szemétégetőben, amikor feladják, és beletörődnek a sorsukba, szerintem abszolút nem való egy gyerekfilmbe[/spoiler]).

A világért sem akarom lehúzni, nagyon jó film, csak ne úgy üljetek le elé, hogy ez most valami gyökeresen új lesz. 3,5 simán jár neki. Imdb-n 8,9-re taksálják, ami egészen kivételes.

mondás: (3,5/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr672206525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása