mozgás

tömeg

máshol

Race to Witch Mountain

2010.08.04. 08:18 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: film

Race to Witch Mountain (2009) - Ez, kérem, az abszolút átlagos, egyszernézős sci-fi akció. Tényleg minden percben, végig azt éreztem, hogy tökéletesen közepes, nézhető, biztosra menve megalkotott filmet nézek. Mindenből pont az, annyi, és ott van benne, ahogy kell, de semmi több, semmi új, semmi kiemelkedő.

Van benne The Rock, meg AnnaSophia Robb, akit imádok, de itt még ő is átlagos. Senkinek semmi baja nem lesz, ha megnézi, de ha kihagyja, akkor sem. Komolyan, ez lesz az új viszonyítási alap filmügyben, annyira a közepe a skálának.

Ennek fényében kap 2,5-et, holott ez a tökéletesség-érzés, ami kíséri, megérdemelne még fél-egy pontot, de hát mégiscsak a tökéletes _B-filmről_ van szó, úgyhogy...

Najó, 3. :)

Ja, egy apróság, ami nem tetszett: a film címe. Ez a Witch Mountain-dolog csak egész későn jön be a filmben, és bár nem annyira spoiler, mivel nem tudjuk hová tenni, de azért mégicsak szerencsésebb lett volna valami mást választani címnek.

És még egy apróság, amit ez a film ihletett, és sok térdcsapkodós pillanatot szerzett (köze nincs a filmhez egyébként, annyit kell tudni hozzá, hogy The Rock korábban pankrátor volt).

mondás: (3/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr772194760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása