mozgás

tömeg

máshol

Nyitott ablak

2010.07.18. 03:46 | Mainframe | 2 komment

Címkék: budapest beszólok

Minden olyan motorosnak, aki a szalonban/előző tulaj udvarán/akárhol először meghúzta a gázkart, és fület simogató "Vrümmmmm" hang helyett "BRRRÁÁÁÁGRÁÁÁGRÁÁÁÁGRÜÁÁÁÁVÁÁÁÁÁÁÁÁRÁÁÁÁÁÁ" (ez egyébként egy kevésbé ismert hindu istenség neve (minden bizonnyal)) hangot adott ki a gép, és ezután a pénztárcája után nyúlt, sőt még neadjisten a szája is mosolyra húzódott, annak rohadjon le mind a két keze, lehetőleg valami nagy sebességgel történő kanyarbevétel során, majd a zuhanás közben még a biztonság kedvéért rohadjon el a szíve is, és földet éréskor rendkívül látványosan robbanjon fel az agya, majd folyjon ki amerre tud, ezutóbbi már tényleg csak a stílusos befejezés kedvéért.

Az összes olyan motorosnak pedig, akik a selymes hangú gépből plusz munkával varázsoltak ilyen agybaszó rettenetet, lehetőleg a közvetlen családja is pusztuljon el változatos módokon, egyszerre, megmagyarázhatatlanul. Az olyan műhelyek legénysége, ahol pedig az ilyen beavatkozásokat végzik, pedig biztos ami biztos bénuljon le minden létező végtagjára, hogy hozzá se érhessenek semmihez többé, amiben motor van.

Hosszú napok alatt megfogalmazott kívánságot olvashattatok (az sem véletlen, hogy mikor, egyébként), és nem azért tartott idáig a dolog, mert ennyire haragtartó lennék, hanem mert ennyiszer juttatták eszembe a dolgot az írás főszereplői.

Másolat ment a télapónak, idén először várom a karácsonyt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr322158152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szrudi · http://www.pano360.hu 2010.07.18. 20:01:03

Jelentem az én kétkerekűm egy kis szolid hangú, emberbarát verzió! ;) Én is tudom szeretni mikor az éjszaka közepén üvöltetik a motorokat. :-/

Ajánlott SP rész:
www.southparkstudios.com/episodes/251889/

:)

Mainframe · http://mainframe.blog.hu/ 2010.07.18. 23:13:51

@szrudi: Múltkor is a Prágánál egy kifejezetten nagytestű, komoly motor közvetlenül mellettünk indult el, és szinte meg sem hallottuk. Nem hiszem el, hogy bárki _rákényszerülne_ a hangos motorra, láthatóan ez egy (emberiségellenes) hobbi, így, kifejezetten.
Gondoltam rád a poszt írásakor, hogy magadra veszed-e majd, de sejtettem én, hogy nem. ;) Helyes. :)
süti beállítások módosítása