mozgás

tömeg

máshol

Éjszaka a múzeumban

2010.07.12. 19:56 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: film

Night at the Museum (2006) - Látjátok, gyerekek: így kell filmcímet fordítani, nem pedig erőltetni a szánalmasan gyenge szóvicceket.

Ben Stillert egész egyszerűen nem komálom. Erre a filmre is csak az vitt rá, hogy torrenten már sokadszor jön velem szembe (jó, ott mondjuk sok szemetet fel tudnak kapni), egész vállalható pontszáma van imdb-n (6,4@65600), és van hozzá egy szintén jónak mondott folytatás.

Nem is voltak nagy elvárásaim, amikor leültem elé, és meg is lett az eredménye: egész élvezhető volt a dolog. Persze szokásos, nyári, habkönnyű másfél óra faszkodásnál nincs is benne több (de, megint pofánvernek valami súlyos tanulsággal, az ilyeneket egy szűrő automatikusan nullra teszi bennem), de az korrektül van megvalósítva. Jó maga az alapötlet is az éjjel életre kelő kiállítással, és nem is húzzák túl sokáig a felvezetést, hamar bedobnak minket a cselekmény közepébe. Később kapunk egy konfliktust is, ami már önmagában is kicsit gyerekmesés/rajzfilmes, de a megvalósítása, lerendezése már súlyozottan az.

Ettől függetlenül egyszer meg lehetett nézni, nem volt rossz. De nagyon egylövetű. Kap egy hármast.

mondás: (3/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr882145008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása