mozgás

tömeg

máshol

From Paris with Love

2010.05.07. 10:28 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: film

From Paris with Love (2010) - Pörgős akciófilm, pontosan kettő névvel (Travolta, és mindenki kedvenc VIII. Henrikje, Jonathan Rhys Meyers). Az első perctől az utolsóig az az egyre erősebb érzésem alakult ki, hogy olyan ez a film, mint egy akciósorozat pilot-ja. De komolyan: látjuk a rendes, megállapodott életet élő jófiút, amit a teljesen formabontó módszerekkel dolgozó, előbb-üt-aztán-kérdez ügynök fenekestől felforgat, aztán haverok lesznek, teljesítik az első közös küldetésüket, és itt jöhet majd a sorozat rész, amikor hetente egyszer 45 percben lőnek le 10-20 újabb terroristát. De nem? Teljesen olyan volt.

Ehhez hozzájárul az, hogy mire nagyjából valami képünk lesz róla, hogy ki kicsoda, már megy is a küldetés, és mire erről kialakulna valami fogalmunk, addigra vége is van. Cserébe nulla üresjárat van, és a hulla/perc itt egy teljesen releváns számláló lehetne. Ja, és természetesen a valósággal köszönőviszonyban sincs a dolog, abszolút elszállunk az akciófilmes magasságokba.

Nézhető volt, bár mondom, így egyedül filmnek kicsit fura. 3,5-öt azért kap.

mondás: (3,5/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr791978529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása