mozgás

tömeg

máshol

Daylight Robbery

2009.10.22. 11:56 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: film

Daylight Robbery (2008) - Szokásos bankrablós, iszonyú rosszul kivitelezve. A rablók és a rendőrök is olyan szélőségesen bénák hogy egyes jeleneteknél már-már fájt. A tervbe becsúszó különböző hibák és malőrök miatt akadozó és vontatott lett a cselekmény is. Csak hogy egy reprezentatív példát említsek, amikor kiesik az alagútban a húzós kiskocsi kereke (egy fa lap négy rácsavarozott kerékkel basszameg), akkor jön a B-terv, kézzel húzzák végig a pénzeszsákokat, ahelyett hogy visszacsavarnák azt a szájbakúrt kereket. Reális.

Erőszak nulla mindkét oldalon, így az izgalom jórészének már búcsút is inthetünk. A bénázásból más filmek legalább poént csinálnak, itt ez nem is volt cél, szóval még ez sincs. Van egy bárgyú füves faszfej, de azon még elmosolyodni sem sikerült, inkább idióta mint vicces. Indokolatlan és értelmezhetetlen szálak türemkednek be a filmbe, mint pl. a kövér csávó feleségének otthoni jelenetei, amikre nemcsak szükség nincs, de egyenesen helykitöltőnek tűnnek. Vagy miért volt ekkora szerepe végig a foci vb-nek, ezt sem értem.

A végén nincs csavar (de van, az is béna), habnak a tortán még le is sittelik őket, a főnökük meg lelép az összes pénzzel, ők meg mosolyognak a börtönben a fejenként 10 éves pihenőidejükkel, sejtelmem sincs miért. Ha kijönnek, kapnak részt? Kiváló.

Az alakítások is értékelhetetlenek, totálisan oda nem illő mimika, félperces üres nézések, elcseszett dialógusok mindenhol. Rettentő, komolyan.

A film egy összecsapott, feszültségmentes, szánalmas kínszenvedés. Senkinek nem ajánlom. Kettest akartam adni neki, de most ahogy végiggondoltam, még jobban felbaszta az agyam, ezért lerontom egyesre. Irgumburgum.

mondás: (1/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr791467364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása