mozgás

tömeg

máshol

Party Monster

2011.01.20. 11:00 | Mainframe | 3 komment

Címkék: film

Party Monster (2003) - Azt kell mondanom, hogy nem élveztem ezt a filmet. Elvileg ez egy életrajzi film egy Michael Alig nevű new yorki buliszervező srácról (akit Macaulay Culkin alakít, hát nem lett szimpatikusabb ezzel a filmmel...), a szokásos fordulatokkal: Ő az új gyerek, a senki, aki a semmiből jött, aztán megismeri a tuti arcokat, akik először lenézik, aztán felmutat valami menőt, aztán befut, jön a hedonizmus, a drog, szétcsúszik, hülyeségeket csinál, lecsukják, te meg megkapod a tanulságot. Ez még érne is valamit, ha közben nem úgy ábrázolnák a '80-as évek amerikáját, hogy ahhoz képest a mai Hollandia a spanyol inkvizíció. Kivétel nélkül mindenki csodálattal vegyes vonzalommal tekint a valóságban valószínűleg mindenkinél minden biztosítékot kicsapó társaságra, és minden körvonalas egyszerűséggel sikerül nekik. Emiatt nem volt sok feszültség, nem kedveltük meg a karaktereket, egyszóval akárhogy alakulhatott volna a sztori, tökmindegy lett volna. Így is az egyik legantiklimaktikusabb befejezés lett a vége, egyébként.

Élek a gyanúperrel, hogy azért érzem ilyen negatívnak a filmet, mert nettó módon irritált a szereplők 95%-a, ezért kicsit felhúzom a pontszámát, de így is csak 2,5 a vége.

Egyébként ezt a filmet is főnyomott ajánlotta, a többi rendkívül bejövős film mellé belefért egy ilyen is.

mondás: (2,5/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr502591739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

főnyomott 2011.01.20. 23:13:31

No sebaj. Ajánlok még:
Closer
Rendition

Mainframe · http://mainframe.blog.hu/ 2011.01.21. 11:08:00

@főnyomott: Örülök, hogy itt vagy, az aktivitásodból már azt hittem, eltűntél. :) Köszönöm, csekkolom az újabb ajánlásokat! ;)
Csak a Rendition nehogy olyan legyen, mint az Unthinkable (mainframe.blog.hu/2010/06/02/unthinkable). :P

főnyomott 2011.01.21. 11:41:13

@Mainframe: A vallatásos részek elég sablonosra sikerültek, de azért a film ~70%-ban másról is szól. Plusz van egy csavar is a végén (bár lehet, hogy te előre rá fogsz jönni :)).
süti beállítások módosítása