mozgás

tömeg

máshol

Mesterdetektív

2010.10.27. 22:56 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: film

Sleuth (2007) - Egy színházi darab átirata, ráadásul remake, mert '72-ben már elkészült egyszer. Ami plusz ízt ad a dolognak, hogy anno Michael Caine a fiatal pasi szerepét játszotta, most pedig -értelemszerűen- az öreget. Ebből is látszik, mekkora színész ő.

Összesen kétszereplős a mű, annyira, hogy a plakáton felsorolt plusz két névhez tartozó személy pár másodpercre tűnik fel egy TV képernyőjén, ennyi. Egyébiránt a történet rendkívül csavarosnak van szánva, de sajnos végig roppant kiszámítható, és azt kell mondjam, hogy banális. A hirtelen köpönyegforgatásokat mindenki beveszi, aztán néz, hogy át lett baszva. Az utolsó harmad eseményei pedig számomra teljesen sehová sem tehetők voltak, lerontották a végeredményt.

Azzal együtt, hogy két nagy színész hibátlan játékát láthattuk, ez a film nem jobb 2,5-nél sajnos. Minden jó volt, az alapötlet, a kivitelezés, a színészek, de maga a cselekmény az nagyon nem.

mondás: (2,5/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr622382351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása