mozgás

tömeg

máshol

Imdb ajánlások

2010.08.12. 17:05 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: tech film net beszólok

Két egymást követő dolog miatt most hirtelen felindulásból írnék az imdb "Recommendations" funkciójáról, lehúzósat nyilván.

Először is nézzétek mit dobott az Inceptionhöz, mint ahhoz hasonló filmeket, amik nekem szerinte tetszenének:

Children of Men? Die Hard 4?! A-Team?!?! Ezekben mi a közös az Inceptionnel? Az 'Action' tag? Egy imdb kaliberű site-tól azért elvárnám, hogy ennél szofisztikáltabb összefüggések alapján ajánljon, ha már a rendelkezésére áll a komplett, minden részletet tartalmazó, világszintű filmes adatbázis, ÉS még az én egyéni preferenciáim, filmlistám, ilyesmi is. Miért nem olyasmiket javasol ide, mint a Mátrix, az eXistenZ, a 13th floor, vagy akár a Memento? A másik dolog pedig az előbb már érintett személyes listámmal kapcsolatos:

Ha okosan elvégezne filmenként egy, azaz egy darab keresést az ajánlószkript, akkor rájönne, hogy mind az öt filmet amit az arcomba tol, már láttam, mivel pontoztam, rajta van a listámon.

Ennek a funkciónak így semmi értelme.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr972217402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása