mozgás

tömeg

máshol

Így neveld a sárkányodat

2010.07.10. 10:08 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: film

How to Train Your Dragon (2010) - Jópofa animációs mese, elsősorban gyerekeknek és fiataloknak, sok tanulsággal, sajnos kevesebb poénnal, vagy emlékezetesebb jelenettel. A karakterek zavaróan klisések, és kidolgozatlanok. A történet is kiszámítható, lineáris, hatalmas fordulatoktól mentes, illetve fordulatok ugyan vannak, de mind már erősen lejátszott trükk.

Volt ellenben sok elég erőltetett megoldás, amit nem tudtam kitalálni, hogy mi motivált. (Spoiler: Ilyen például a sárkányok méhkaptár-szerű társadalmi rendje. /Spoiler) A végén a kiskölykök akciózása nekem zavaróan blőddé tették a hangulatot, ahogy az átlátszó, és szükségtelen drámázás is, a szélsőségesen szirupos és pacifista történetvezetésig bezárólag.

Ezzel együtt gyerekfilmnek jó, csak szűk a megcélzott réteg, és én nem vagyok benne. Egyébként deviantArton elég komoly fanart-hullámot indított meg a dolog, számomra érthetetlen módon. Annyira ez nem megragadó, vagy maradandó. Reméljük hamar lecseng.

Tőlem kap 3,5-et a fenti okok miatt.

mondás: (3,5/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr572109907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása