mozgás

tömeg

máshol

Kurva anyád UPC, vol. sok

2010.05.10. 10:00 | Mainframe | 1 komment

Címkék: net magyarország kalandjaim beszólok

Két napja dúl a '90-es évek feeling, legalábbis ami a netemet illeti, ugyanis ilyen 10-20kB/sec-kel képesek vánszorogni az adatok, egy húzósabb méretű oldal betöltése percekben mérhető, már ha egyáltalán bejön, és nem dob inkább hibát. És erre jön még rá a szokásos félóránkénti szakadozás, amit a UPC eddig is produkált.

Hogy miért itt írom ezt, és nem az illetékesek fülébe duruzsolom? Mert a 1221 kellemesen dallamos sípolással adja tudtomra, hogy ebből mostanában nem lesz telekommunikáció. Ha a hibáktól nem ment bennem elérhetetlen magasságokba a pumpa (de igen, ment), akkor ettől már biztosan.

További UPC-alázás várható a közeljövőben, egyrészt mert borítékolom hogy képtelenek lesznek megnyugtatóan megoldani a problémámat (modemcseréért fogok asztalt verni szerintem), másrészt mert látványosan szarnak egy jelenségre, amire már többedszer hívom fel a figyelmüket. Ha csak abból értenek, ha képekkel együtt a teljes net elé tárom a bénaságukat, akkor megérdemlik.

Faszom már abba, hogy nincs az országban egy olyan szolgáltató, ami azt csinálja, ami a neve: szolgáltat. Amíg mindentől, amit tőlük kapok, az okádhatnék az első érzés ami eszembe jut, addig nem érzem úgy, hogy megérdemelnék a pénzemet.

update: Ma volt itt szerelő, valami elbaszódott itt a blokk elosztójában, és akkora zajt tolt rá a csatornára, hogy minden digitális jelátvitel széthullott. Hát ezért volt. Ezzel együtt mért párat a figura, és igazat adott, hogy a modem is haldoklik. Csak fél éve sírom ugyanezt a UPC vállán, de hát mit értek én hozzá, nekem nem lehet hinni. Mindegy, mondta, hogy hivatkozzak rá, és kicserélik. Így lesz. Örülök, hogy végre egy normális és kompetens személlyel tudtam beszélni, komolyan pozitív tapasztalat volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr51987783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PlaTina512 2010.05.13. 21:26:37

Itt a lehetőség! Ezt a minap nyomták a kezembe:
m.blog.hu/ma/mainframe/image/upc_szorolap.jpg
:D
süti beállítások módosítása