mozgás

tömeg

máshol

Law Abiding Citizen

2009.12.07. 10:48 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: film

Law Abiding Citizen (2009) - Még egy Gerard Butler-es az utóbbi időkből. Van még benne Jamie Foxx. Kicsit a Fűrész-szériára hajaz a megvalósítás, semmiképp sem a Taken-re, amihez a kritikák hasonlítják. Emiatt teljesen mást kaptam mint vártam, megdöbbenve ültem az első 15-20 perc után, mert amiről azt hittem hogy az egész film szólni fog, annak addigra kb. vége is volt. Ezután jöttek a fordulatok, amikről egy szót sem árulok el.

Pár megoldás nem volt a legelegánsabb, a végét kicsit banálisnak tartom, jól esett volna még egy fordulat, és bizonyos lehetőségeket nem használtak ki megfelelően, igaz úgy egész más is lett volna a film. Ezzel kb. vége is a negatívumoknak. Van még benne pár elég sablonos mellékszereplő (pl. a polgármester), de ők azok is, amik: háttérbábuk. Jó, egy-két fordulat elég logikátlan volt, de ennyi belefér.

Adok egy négyest, kifejezetten jó volt, nézzétek meg.

mondás: (4/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr131572668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása