mozgás

tömeg

máshol

Éjszaka a múzeumban 2.

2010.07.13. 12:06 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: film

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009) - Na, állítólag ez egy tök jól sikerült folytatás (6@24k@imdb). Hát nem az. Vagy csak a szinkron sikerült totál szarul, mert a dialógusok -ha lehet így nevezni őket- totál élvezhetetlenek. De sajnos volt jópár jelenet, amit nem lehet erre fogni, az eredeti verziójuk is ugyanúgy ostoba és felesleges kellett hogy legyen. Az előző filből is sikerült a létező legbárgyúbb részeket erőltetni, mint a majommal való pofozkodást. Csak egy-két jól kitalált, jól ülő jelenet van, a többi a szokásosnál is erőltetettebb vígjátékos ripacskodás. Az újonnan bevezetett karakterek (=kb. az összes) körvonalasak lettek, nem adnak hozzá semmit a történethez, nem emlékezetesek. És emellé még a régi karaktereket is elrontották, bár a centurió jelenetei a kertben, meg a mókussal azért odavertek. :)

Így a végén belegondolva igen, határozottan a szinkron idegesített, hihetetlen béna nyelvezetet adtak a karakterek szájába (pl. a cowboyéba súlyozottan), nagyon kilógott. Kár volt belekezdenem ebbe a szinkrondramaturgiába, elcseszi itt nekem a filmélményeimet. Bár gyanítom ez egyébként is lehangoló lett volna. Kettesnél nem jár rá több.

mondás: (2/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr762145024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása