mozgás

tömeg

máshol

Hipervándor

2010.07.05. 13:13 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: film

Jumper (2008) - Röhögjetek ki, de ezt a filmet Annasophia Robb miatt néztem meg, erre tessék, szerepel benne vagy 5 percet. :S A film maga egy az egyben olyan, mint a Push (Az Energia), csak nincs benne annyi féle képesség, csak ez az egy szerencsétlen teleportálás, amit maguk a hősök sem tudnak megfelelően kreatívan használni. Pont az a srác nyomott sokkal agyatlanabb dolgokat, akit sokkal profibbnak, rutinosabbnak próbáltak beállítani. Meg úgy egyáltalán, a film szereplői mentesek mindenféle ésszerűségtől, még a mindennapi dolgok terén is.

A csaj karaktere olyan idegesítő, hogy én a srác helyében kitettem volna az Antarktiszra. Ez tipikus egyébként, amikor a nagybetűs Nő látja, hogy a srác jön vissza valahonnan összetörve-zúzva, láthatóan veszélyben volt, küzdött, ideges, és próbálna biztonságba terelni (gyeremár, menjünkmár, menjvisszaaházba, szálljbeakocsiba, későbbelmagyarázom), akkor a csaj mérgesen megmakacsolja magát, és "ő márpedig nem megy sehova, amíg mindent el nem magyaráznak neki". Na, itt kell a csajodat hagyni meghalni a következő harci jelenetben, és keresni egy normálisat.

A sztori láthatóan kicsit sebtében készült, nem volt megfelelő koncepció, ellenben az ötletelések sem ülnek igazán jól. [spoiler]A srác anyja a másik aduász, akiről kiderül, hogy paladin (ők üldözik a jumpereket, majd elfogják és megölik őket), ezért hagyta el 5 éves korában, és most, hogy újra egymásra találtak, ad neki egy kis előnyt, mert szereti. Hát elmegy az ilyen anya a picsába, szerintem.[/spoiler] Egyszóval a banalitástól sem mentes a cucc, cserébe nem lesz olyan látványos és/vagy élvezetes, hogy ezt elnézzük neki. Erre 2,5-nél nem jár jobb.

mondás: (2,5/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr352122009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása