mozgás

tömeg

máshol

Re-Animator

2010.05.22. 18:38 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: film

Re-Animator (1985) - '85-ös megjelenése dacára meglepően modern küllemű film, kis jóindulattal akár mai, vagy max 5 éves B-filmnek is elmenne. Témáját tekintve érintőlegesen zombis, kicsit horror, kicsit komédia, leginkább egyikben sem elég jó.

Az eleje még próbál valami cselekményt követni, aztán a börtönlázadástól kezdve teljesen elszabadul a pokol, sajnos a filmet magát tekintve is. Mintha kicsöngettek volna a forgatáson, és mindenki azt csinálna, ami épp eszébe jut. A végére nem is jutunk el sehova, csak lóg a levegőben az egész.

A lovecrafti hatást nem annyira éreztem a dolgon, igaz az alapjául szolgáló művet sem olvastam (de Lovecraftet úgy általában igen, és attól ez a humorkodó hangnem teljesen idegennek hat). Az eleje igényesen megcsinált filmnek hat, a vége meg elcseszi az egészet. Ezért kap csak hármast.

mondás: (3/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr372010840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása