mozgás

tömeg

máshol

Disturbia

2010.05.14. 23:36 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: film

Disturbia (2007) - Shia LaBeouf szerintem nem jó színész (esetleg egyszer majd kinövi magát), de hogy miért írnak alá szükségképpen szar filmeket is, azt nem értem. Jó, a szar itt most túl erős szó, mert egyszernézős tinihorrornak bőven oké volt, de filmnek azért nem nevezném. Egyrészt abszolút irreálisnak érzem, mind a történéseket, mind a szereplők reakcióit. Az alapvetés is kicsit Emil és a detektívek feeling, amiről azért 10 éves kor körül lejön az ember, és pláne megmosolyogja egy thrillerben.

Valami ismeretlen oknál fogva beledobták még Trinity-t (Carrie-Anne Moss, igen), és az örök mellékszereplőt, David Morse-t, akinek a nevét senki a világon nem ismeri, de a fejét már tuti mindenki látta valahol. Lehet hogy velük akarták felhúzni a filmet, de nem sikerült, valószínűleg ők sem tudták teljesen komolyan venni.

A kötelező feketét felváltotta a kötelező ázsiai. :)

A sztori lefolyása totál lineáris, és érzésem szerint túl gyors is. Minden kitalálható, ráadásul. A vége abszolút átmegy lowcost slasher-stílusba, amivel a tököm tele tud lenni 6 perc után (mielőtt még valaki megkérdezi, azért ennyi, mert nem találtam el az ötöst a billenytűzeten...). Mondjuk az ez előtti rész is a legrosszabb fajta hegedűrángatós, hangerőtologatós thriller, szóval.

Adok neki 2,5-et, és akkor nagyon jó fej voltam. Nektek nem feltétlenül tanácsolnám hogy pazaroljátok rá az időtöket.

mondás: (2,5/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr632004115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása