mozgás

tömeg

máshol

Edge of Darkness

2010.02.27. 10:17 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: film

Edge of Darkness (2010) - Mel Gibson miatt feltétlenül kíváncsi voltam erre a filmre. Mást vártam, de mint (elég hamar) kiderült, ez ilyen kormányos-politikai összeesküvős film, ahol abból ered a fő feszültség, hogy a főhős ott jár ahol senki más nem mer. Ez a fajta izgalom a külföldi (értsd: nem amerikai) nézők számára nem feltétlenül jön át maradéktalanul, de gondolom odahaza mindenki rámarkol a karfára amikor egy szenátorra fegyvert fognak a vásznon.

Nekem az ilyen filmek kevésbé szoktak bejönni sajnos, de ez így is bőven nézhető volt. Gibson jól hozza a karakterét (igaz neki az ilyenek menni szoktak, vagy féltucat filmjét tudnám sorolni amiben majdnem ugyanez volt a szerepe, a Bravehearttól a Lethal Weapon n+1-ig). Érdekesen alakul a cselekmény is, bár eléggé sejthető hogy fog zárulni, és tényleg úgy.

Mostanában lehúzós hangulatban vagyok, de ezt nem akarom pocskondiázni, mert egész jó volt. Ezért adok neki 3,5-et.

mondás: (3,5/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr641789542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása