mozgás

tömeg

máshol

The Ugly Truth

2010.02.19. 09:56 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: film

The Ugly Truth (2009) - Röviden: a csinos, de mindenféle hülyeségei miatt nehezen elviselhető csaj kétségbeesetten próbál pasit találni, de nem megy neki. Erre öszehozza a sors egy tök ellenszenves figurával, akivel ki nem állhatják egymást, és ő fogadásból olyan nőt farag belőle, hogy egyből meg is találja álmai pasiját. Aztán rájön hogy inkább az ellenszenves fickót szereti, mert az azért szereti, aki valójában, és nem a megcsinált imidzséért. Hepiend.

Úgy érzed hogy láttad már a filmet? Hát én is, legalább 3-4x, mindig más címmel. Ennek fényében kell hozzáállni. Ez egy 12-egy-tucat romantikus film, amit pontosan egyszer lehet megnézni, és akkor sem kell sírni utána ha egyszer sem sikerül. Arra volt jó a dolog, hogy megnézhettem Gerard Butlert egy sokadik,az előzőektől ismét gyökeresen eltérő szerepben, és itt is kb. élvezhető teljesítményt nyújtott. A főcsaj nekem iszonyú klisésnek és vázlatosnak tűnt, de hát láttuk az elején: az egész film egy klisé, tulajdonképpen.

Kettest tudok rá adni.

mondás: (2/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr511772570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása