mozgás

tömeg

máshol

Sky Kapitány és a Holnap Világa

2010.01.04. 18:00 | Mainframe | 1 komment

Címkék: film

Sky Captain and the World of Tomorrow (2004) - Ez a film abszolút meglepetésként ért. Anno amikor kijött nem volt hozzá bizalmam, ezért csak most néztem meg egy hirtelen ötlettől vezérelve.

Zseniális húzás hogy ilyen abszolút műretróra vették a filmet. Fekete-fehér alap, kevés szín, vintage életérzés. Aztán jönnek a kockarobotok, meg a többi ilyenkor szokásos kellék, de valami pazarul előadva. Aztán itt vannak a nevek, mint Jude Law, Gwyneth Paltrow, vagy Angelina Jolie, mindenki abszolút klisés szerepekben, de egy ilyen filmhez ez illik. Úgy érzem kihozták a maximumot a dologból. Dacára a retro megvalósításnak, a látványra sem lehet panasz, a pörgős akciót mai színvonalon tálalják.

Nagyon élveztem, csak ajánlani tudom, és egy négyest akasztok rá, ami majdnem négyötöd.

mondás: (4/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr981626076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szrudi · http://www.pano360.hu 2010.01.06. 14:32:31

Tök jó volt!:) Köszi az ajánlást most is :)
süti beállítások módosítása