mozgás

tömeg

máshol

Trükkös Fiúk

2010.01.02. 02:09 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: film

Matchstick Men (2003) - Egy film két con artistról (Nicholas Cage, Sam Rockwell). Cage kiválóan alakítja a kényszerbeteg neurotikus roncsot, bár vannak (számomra) nem összeillő dolgok a képben, pl. hiába rend- és tisztaságmániás, az autójában hegyben állnak a csikkek, ilyesmi. Lehet hogy így működik a mánia, nem tudom. Ebbe a helyzetbe szól bele a sors amikor kiderül hogy hősünknek van egy 14 éves lánya a válással végződött házasságából (ez volna a mellesleg tökjól kinéző és alakító Alison Lohman).

Ez a film is problémás, nehéz írni róla bármit is spoilerezés nélkül. Az ilyenkor kötelezőnek számító fordulatok benne vannak, jól ülnek, de a végét én kicsit (inkább nagyon) bárgyúnak érzem. Pedig egészen addig egész korrektül meg volt csinálva az egész. Kicsit lerontotta a dolgot, de így is ér egy 3,5-et.

mondás: (3,5/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr421625271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása