mozgás

tömeg

máshol

Crank 2 - High Voltage

2009.08.15. 18:55 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: film

Crank 2 - High Voltage (2009) - Elmebeteg elborult film, ami abszolút nem veszi magát komolyan, tehát pontosan olyan mint az első rész volt. Ez elmondható a teljes cselekményről is, csak itt nem adrenalin kell neki hanem áram (azért nem spoiler, mert ez kb. már a plakátról levágható). Egyébként pontosan ott vesszük fel a sztorit ahol az első résznek vége lett.

Ennek a filmnek az az érdekessége, hogy negatívumok egész sorát tudnám felhozni ellene, de mind az előnyére válik. Agyzsibbasztó effektekkel van telis-tele (komolyan, nincs benne fél perc szünet sehol), a karakterek mindent túlélnek mint Bugs Bunny és társai, a durvulós jelenetek meg kb. a Happy Tree Friends-vonalon mozognak. Minden történés eszetlen, logikátlan, a film egy össze-vissza dobált jelenethalmaz. Amit -mondom- ráadásul már láttunk egyszer, az első részben. És kb. ugyanazokkal a fő karakterekkel (még a buzicsávót is fel kellett támasztani a testvére szerepében), igaz bónusznak ilyen neveket dobtak be mellékszerepekre mint David Carradine vagy Geri Halliwell.

És basszátokmeg: jó! Annyira idiótára vették hogy az egész átfordult az ellenkezőjére, és egy humoros, akciódús (már csak a témaválasztás miatt sem lehet benne üresjárat), klipszerűen szénnéeffektezett ámokfutást kapunk, ami hiába ismétlés, másodszor is ugyanúgy tetszik. Néhány jelenetnél (pl. a Godzillás vagy a TV-show, de még hosszan sorolhatnám) tátott szájjal ültem, hogy ezt így hogy? Kalapból húztak hogy ide most milyen faszságot tegyenek be, vagy hogy? Nem tudom hogy csak rám gyakorolt-e ilyen hatást, de én ezt a filmet most rettentően fel fogom pontozni, aki meg nem bírja, ne nézze. :D A befejezéssel egyébként egyértelművé tették hogy lesz folytatás, én már most várom.

mondás: (4/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr621309805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása