mozgás

tömeg

máshol

Rap-karrier

2009.07.22. 22:04 | Mainframe | 2 komment

Címkék: zene szánalmas

Az egyetlen hiba hogy nem feketének születtem, különben simán megtenném a következőt:

Kitalálnám hogy rapper leszek. Felveszek egy kétszótagos nevet, ami egy egyszerű főnév, a lehető legtöbb betű kicserélésével. Pl. Owtkazt. Ez máris félsiker. Felöltözöm két-három márka által szponzorált ruhákból. Nem kell túl nagy fantázia, bőgatya amiből félig kilóg a boxerem, atléta (akkor is ha nyeszlett vagyok), baseballsapka, rengeteg fuksz, és egyvalami trédmark jellegű, mittomén, mondjuk színes lencsés napszemüveg (rózsaszín, meg kanárisárga, meg fűzöld, és hasonló emlékezetes színek).

Ezután el kell kezdeni zenélni. Nem kell ide sem sok fantázia. Az első albumom arról fog szólni hogy megjöttem. Itt vagyok. Akkora gengszter vagyok mint senki más. Mindenkit megölök, kőgazdag leszek, megeszem a világot reggelire. Ebből pont ki is jön egy album, persze rengeteget kell káromkodni hogy időben is oké legyen. Aztán a második témája az lesz hogy az alvilág milyen egy mocskos hely, mennyire leránt, lealjasít, de hát gengszter vagyok, úgyhogy nincs választásom. De változatlanul én vagyok a legkeményebb, csak már kevesebbet káromkodom. A harmadik album lesz a legslágeresebb, szénné fogják játszani a rádiók, pláne hogy csak egy-két amúgyis kifütyült káromkodás lesz rajta. A téma pedig várhatóan az lesz, hogy én vagyok a megtestesült Jézus Krisztus, úgy megjavultam hogy példakép lehetnék a gyerekeidnek, és hogy gondolhatják az emberek hogy belefolynak az alvilágba, mert a gengszteréletmód az aztán fujj.

Ezek után el kell tűnni egy időre, nevet változtatni, és indulhat az egész elölről, és mindenki be fogja szopni újra. Aki már ismer az azért, mert szereti a zenémet, aki meg nem, az azt hiszi vmi új vagyok, és azért. Közben persze lehet tarkítani a karriert pár megrendezett műbalhéval, priusszal, egyebekkel, mert az ilyesmi a rappernek muszáj.

Aztán ha neadjisten épp nem keresem magam elég zsírosra (pedig de) simán csak a lemezeladásokból és jogdíjakból, akkor mindenhez (MINDENHEZ) nekiállok a nevemet adni. Ruhák, cipők, ékszerek, parfümök az alap, de ha még van valami cég aki nem ódzkodik leállni velem tárgyalni, akkor oda is, gondolkodás nélkül, pl. számítógépes játékok. Aztán persze jöhet minden ami még van, média, műsorvezetés, filmszerepek, pornó, akármi amiben pénz van.

Eredmény: bármihez való nulla hozzáértéssel (hiszen felvehettem egy szövegírót és egy háttérénekest, nekem csak kántálni kellett), kb. nulla munkával, alapvetően rettentő gusztustalan életmódomat a világ arcába tolva gennyesre kerestem magam, és a tömegek imádnak érte.

Nagyon ügyes.

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr461256313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fl0werstar · http://fleurageneve.blogspot.com/ 2009.07.23. 19:15:09

Húúú, most megoldottad a melókeresős kérdésem. És nekem a felét is elég csinálnom, ha a videókon picit khmmm rámozgok. Mentem is, fonatom a hajam afróba.

Mainframe · http://mainframe.blog.hu/ 2009.08.05. 19:54:40

Leteszem a nagyesküt hogy nem tudtam, de létezik egy Outkast nevű zenészpáros. Csak ők nem írtak át elég betűt a nevükben.
süti beállítások módosítása