mozgás

tömeg

máshol

Gumibogyószörp

2011.02.16. 11:32 | Mainframe | 8 komment

Címkék: média szánalmas reakció beszólok

Most olvasom (indexen, hol máshol), hogy megtalálták a Coca-Cola szigorúan őrzött titkos receptjét, amit széfben tartanak, amit ninják, kalózok és Chuck Norris őriznek, amit összesen mindig csak ketten tudnak, és ők sosem utaznak egy repülőn, és tavaszi napéjegyenlőségkor szüzeket áldoznak nekik, és így tovább, parasztvakítás bekezdéseken keresztül. Mennyire kell hülyének lenni ahhoz, hogy az ember ezt elhiggye? Hogy ma bármi kikerülhet a piacra anélkül, hogy ne kéne féltucat ellenőrzőszervezet és bizottság előtt atomra pontosan beszámolni arról, hogy mit akanak megitatni a néppel? El tudom képzelni, ahogy valamelyik ilyen nagyonszigorú felmérésen a Coca-Cola képviselője rákacsint a főellenőrre, hogy "...és persze a titkos adalék."

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr872665028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Friplifrapli 2011.02.16. 14:56:57

Te olyan lökött vagy! :D :D

Trolltroll 2011.02.16. 18:15:04

akkor nincs is benne cola??????????

Mainframe · http://mainframe.blog.hu/ 2011.02.16. 23:28:15

@Trolltroll: Az valószínűleg van. Koka nincs benne, szóval félig mindenképp átbaszás már a neve is.

fl0werstar · http://fleurageneve.blogspot.com/ 2011.02.18. 16:22:49

Honnan szivárgott ki? Az Ingredients bekezdésből? ^^ Egyébként a hír félig igaz, félig meg teljesen értelmetlen. Mindenki tudja, h az eredeti receptet többször is meg kellett változtatni, rendelkezések, praktikum, stb. miatt, és hogy igazi jókis cucc volt. De én már évekkel ezelőtt olvastam róla, szóval a titkot nem értem. Őrizni én is őrizném, mert történelem meg ilyesmi, de titoknak sosem volt titok. Emellett, mivel már rég nem ezt használják, nem értem az összefüggést a jelenlegi vállalattal. Meg aztán most miért is hír ez? Mert akár otthon is elő tudjuk állítani? Kétlem, h valaki akarná. ;)
Ja, és MF. Ne olvass annyi indexet. Veszélyezteti Ön és környezete egészségét. Akárcsak a cola. ;)

Mainframe · http://mainframe.blog.hu/ 2011.02.18. 16:55:47

@fl0werstar: Hát igen, ez a másik, hogy kit érdekel az eredeti recept, mikor azt már nem is gyártják, és amúgyis illegális lenne előállítani...
Az volt a cikk egyébként, hogy valami fotón a háttérben ott volt kinyitva a szent könyv, benne a recept, és ezt csak most vették észre.
Indexszel kapcsolatban pedig igazad lehet...

Mainframe · http://mainframe.blog.hu/ 2011.02.19. 22:21:17

@fl0werstar: Sebaj, azóta még videó is készült róla, hogy az okos indexes srácok összemixelték a százharminc éves receptből a cuccot (mondjuk miután mindent cseppre megcsináltak, a kokára megvonták a vállukat, hogy na, az nincs, és kész), és utána vakteszttel összehasonlították a "gyárival", hogy van-e különbség. Mármint a maival. Reprezentatív kísérlet volt, köszönjük. Ja, a receptben tényleg nem volt cola, szóval a Trollunk valamit megsejtett a szörnyű igazságból.

Reactor 2011.08.10. 20:19:27

Zsindex....ezzel mindent elmondtam.

A Zsindex körülbelül annyira hiteles, mint a Kacsa magazin, szóval amit ott olvasol, többnyire annak az ellenkezője igaz. A Zsindexes srácokkal pedig patkánymérget kellene itatni, nem kólát.

Trolltroll 2011.08.11. 09:34:00

nahát erre nemis gondoltam.........
süti beállítások módosítása