mozgás

tömeg

máshol

Ip man 2

2010.06.03. 08:23 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: film

Yip man 2 (2010) - Az első résznél jóval sablonosabb formában kapjuk meg a napi kung-fu adagot, amennyiben már nem a japán-kínai ellentét, hanem a nyugat-kelet problémák kerülnek elő, amit azért jóval több ilyen film dolgoz fel, konkrétan majdnem minden második.

Szép harci jelenetekben még mindig bővelkedik a mű, de a fő esemény, a végén lévő meccs az angol boxoló ellen teljesen falsul hatott, a kung-fu nagymester hirtelen elfelejtette a kung-fut, mert a forgatókönyvben az állt, hogy kikap. Persze csak azért, hogy Ip Man bosszút állhasson, mint az ilyen verekedős-tournament filmekben szokás. Ez eléggé elúsztatta a filmélményt, de ezen kívül jó volt a cucc, tudom ajánlani. A végén lévő Bruce Lee megjelenítés is kicsit erőltetett volt mondjuk...

Hármast kaphat.

mondás: (3/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr342049734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása