mozgás

tömeg

máshol

Jack Black kétszer

2010.03.31. 10:14 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: film

School of Rock (2003) - Egy régebbi, jobban sikerült JB-film, ami valahogy kimaradt. Pótoltam, jól tettem. Alapvetően szokásosnak mondható sztori melyben a formabontó (és tulajdonképpen imposztor) tanár embert farag a kölykökből (akik egyébként feltűnően jól játszanak, csak ritkán esnek ki a szerepükből), és valami megmérettetésen ők lesznek az ügyeletes sztárok. Egész jó volt, 3,5-et adok rá, csak azért nem többet mert nem is próbált formabontó lenni. Ilyen sztorival mondjuk nehéz is.

Year One (2009) - Jelenleg a legújabb filmje, melyben egy száműzött ősembert alakít, aki bejárja az Ószövetség jópár helyszínét, Szodoma főszereplésével. Megfigyeltem hogy az összes Jack Black-film sztorija alapvetően ugyanaz: Jack Black-et nem szeretik, mert ő olyan "Jack Black". De ő elhatározza hogy majd jól megmutatja nekik. És mivel ő a film főhőse, ez sikerül is neki. A végén esetleg levon valami ősbéna tanulságot is. Ennyi.
Ez nem hangzik túl jól, de egyrészt JB karaktere megunhatatlan (ha megszokjuk az alapvetően elég durva poénszínvonalat amit hoz), másrészt valahogy a körítéssel mindig megoldják hogy nézhető legyen a film. Ez annyira nem nagy durranás mint a School, ezért legyen mondjuk 3, de mondom: egyszer teljesen nézhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr821860970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása