mozgás

tömeg

máshol

Perzsia hercege - Az idő homokja

2010.07.21. 19:32 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: film

Prince of Persia: The Sands of Time (2010) - Erről sem vagyok hajlandó részletekbe menni, mert oltári nagy csalódás volt. Legfőképpen a végig mélyrepülésben lévő dialógusok tették be a kaput, de az egész teljesen laposra, bénára, tehetségtelenre sikerült. Az alakítások kifejezetten rosszak (a hercegnővel az élen), a látványvilág is meglepően lowcost (különösképp a tőr, amit rengetegszer látunk), a szinkronról meg szót se ejtsünk (de például elhangzottak olyan szavak, mint "külföldi", és "armageddon"). Megint feláldoztak mindent a rating oltárán, PG-13 lett, cserébe senki nem vérzik, még akkor sem, ha elvágják a torkát. A harcokban csak azt látjuk, ahogy mindenki eltorzult arccal suhogtatja a kardját, semmi mást. Ez nekem a Xena-Hercules vonalat idézi, igaz az délután ment, TV-ben, és tizedennyi pénzből készült belőle öt évad.

Kiterjedt rajongói bázissal számolhattak volna a készítők, akiket ha most megnyernek, akkor lehet rá akár egész sorozatot építeni, meg kaszálni ész nélkül, de nem, ők inkább csináltak egy teszkógazdaságos szart, amit úgyis megnéznek, mert játékfeldolgozás, de ezzel vége is.

Sajnálom az erre elpazarolt időt, és mindenkit lebeszélnék róla. Másfél.

ui: Najó, egy érdekesség: A bárdos haszasszin magyar, bizonyos Pardányi Domonkos, aki volt már "bad guy" a Szomszédokban, '97-ben. :)

mondás: (1,5/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr132163893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása