mozgás

tömeg

máshol

The Royal Tenenbaums

2011.05.17. 15:56 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: film

The Royal Tenenbaums (2001) - imdb 7,6@88k azért igen komoly ajánlólevél, ráadásul tömve van (közepes) nevekkel, mint Gene Hackman, Ben Stiller, Gwyneth Paltrow, Owen Wilson, Bill Murray, Danny Glover, Alec Baldwin stb., ennek ellenére úgy a felénél kilőttem, mert nem történt benne semmi, a karaktereket nem szerettem meg, nem láttam különösebben emlékezetes alakítást, elmosolyodni is max. 1-2-szer sikerült rajta. Most akkor vagy nem való mindenkinek, vagy nem jól néztem, vagy nemtom, de másfélnél többet nem tudok rá adni. Óvakodjatok tőle.

Kis extra: További filmek, amiket az utóbbi időben szintén nem sikerült végignézni, és sajnálnék hozzájuk külön posztokat írni: Grown ups (2010) @ 1 pont, Road Trip: Beer Pong (2009) @ 1,5 pont.

mondás: (1,5/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr602911321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása