mozgás

tömeg

máshol

Liberálisok betiltanák

2010.11.20. 01:28 | Mainframe | 2 komment

Címkék: politika magyarország szánalmas reakció beszólok

Itt ez a hír, miszerint "liberális értelmiségiek" írtak Szalai Annamáriának, hogy a kuruc.infot márpedig be kell tiltani, meg kell szüntetni, el kell hallgattatni.

Idéznék a cikkből:
"A Szabad Emberek Magyarországért elnevezésű liberális párt honlapján megjelent nyílt levél szerint az aláírók ugyan nagyra tartják a szólásszabadság intézményét, de [...]"
Na, itt a "de" utáni részt hívják úgy, hogy bullshit. Bármennyire is hányok a kuruc.info irányultságától és stílusától egyaránt, sokkal inkább bassza ki nálam a biztosítékot az, hogy bárki, aki liberálisnak tartja magát, valaminek a betiltásáért lobbizzon. Azt hittem ez a be-/ki-/megtiltósdi a beszűkült agyú konzervjobberek nagyjából kizárólagos mániája, de nem, mindig van új a nap alatt (mondhatnám úgy is, hogy "wonders never cease", mivel köztudottan nem vagyok magyar), itt nálunk van betiltós liberális is.

A nyíltlevelező észgépeknek meg nyílt posztban üzenem, hogy álljanak le a faszba, mert többet ártanak a valódi liberálisoknak (akik nem szeretnék az egyéni preferenciáikat feltétlenül kodifikáltatni) ezzel az akciójukkal, mint a kuruc.info az egész pályafutása során.

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr502460491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Friplifrapli 2010.11.20. 10:40:26

Hazafias trollod már van, most majd lesznek "liberális" trolljaid is :) Jobb ez, mint a Lutra-matrica gyűjtés :D

Fekete Sámuel 2010.11.20. 16:08:22

Szerintem a racionális liberális troll jelen esetben azzal érvelne, hogy a kurucinfó mások szabadságát bántja nagyon nagy mértékben. A betiltása viszont csak kicsit csökkenti a szabadságot, tehát igazi liberális cselekedet.

Figyeljük meg, hogy a holocausttagadás betiltásakor ugyanez volt az érvelés.

Szerencsére a szema egy olyan kis pöcs gittegylet, hogy igazán nem jelent veszélyt senkire és semmire, legfőképp a kurucra nem. A hír ténylegesen arról szól, hogy ez a kis pöcs gittegylet be akar kerülni a hírekbe.
süti beállítások módosítása