mozgás

tömeg

máshol

Eiffel park

2010.07.03. 23:19 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: budapest hely szánalmas kalandjaim társaság

Na, most először érdemben is meglátogattam a helyet pár barátommal, és sajnos elég vegyesek a tapasztalataim. A park érdemi részét különböző idényjellegű vendéglátóipari egységek lakják be, akiktől pofátlanul túlárazott dolgokat lehet rendelni. Ennek folyományaképpen sok a látványos burzsuj, juppi, és egyéb tenyérbemászó elem. Cserébe nem jönnek a punkok lejmolni, ez mondjuk betudható a szekunak is.

Amit viszont nem értek, hogy ha már szeku, akkor miért alszanak meg heverésznek a park közvetlen környezetében a csövesek szép számmal? Oda akartam menni az ásványvizemmel a kezemben egy őrhöz, hogy kiváltsam belőle a "Neharaguggyá..." kezdetű reakciót, amire kérdőn odamutathatnék a fél méterre lévő kőpárkányon (!) alvó csövesre. De a haverjaim nem engedtek.

Hogy a konkrétumokról is szóljak, miután fejenként sokért vettünk egy-egy limonádét, és ezzel megváltottuk a jogot, hogy megnézzük a kivetítőn a Hollandia-Brazíliát, azt vettük észre, hogy mindenki a napon szenved. Ez azért volt, mert a kijelzőt olyan lehetetlenül magasra tették, hogy a napernyők alól konkrétan nem látszott. Szomorú.

Amikor pedig épp nem a meccs ment, egy helyi illetőségű reklámösszeállítást loopoltak végtelenül. Végtelenül idegesítően. Tiszta '80-as évek feeling volt mindegyik, tudjátok, az a "...de amióta a Fasztudjamit használom...", meg reklámversikék, és hasonlók. Ebből 5, egyenként 10-15 másodperc, hogy percenként meghallgathasd az egészet elölről. Ugyanazzal a hangerővel, amivel a vb van kihangosítva. Reális?

Valami nagyon könnyelmű munkás a meccs után egyébként bekapcsolta a locsolórendszert...közvetlenül a hangfalak mellett.

Az az érzésem, hogy építettünk egy nyugati színvonalú helyet, aztán belaktuk a magunk balkáni módján. Teljesen fals hatást kelt az egész, mint jelenség. Nem leszek törzsvendég, és ennek nem az árszabás az elsődleges oka.

mondás: (3/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr282127968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása