mozgás

tömeg

máshol

Misztikus játék

2010.06.23. 10:48 | Mainframe | Szólj hozzá!

Címkék: film

Mazes and Monsters (1982) - Tovább a retro-vonalon. Ez a film szerepjátékos körökben klasszikusnak számít, mert elég kevés film járja körbe ezt a témát. Ez egyébként még a régi-régi első Dungeons&Dragons-t tűzi tollhegyre, nem nehéz a film címéből extrapolálni.

Sajnos az ellenzők táborának kedvez a film, ugyanis azt mutatja be, hogy a játék milyen veszélyes, és hogy a játékosok mind legalábbis fura figurák, de 50%-uk (a filmben négyből kettő) nettó elmebeteg. Ez is adja a cselekmény főszálát, melyben a rendkívül fiatal Tom Hanks szép lassan bekattan, és a karaktere életét kezdi élni.

Sajnos a kivételes témaválasztáson, és a '82-es évszámon kívül nem sok pozitívumot tud felmutatni a film. A látványvilág menthetetlenül szar, a sztori lapos, az alakítások szakkörös színvonalúak. De van egy bája, aki valaha is szerepjátszott, annak pedig kötelező. Kettes, leülhet.

mondás: (2/5)
visszhang: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr482078016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása