mozgás

tömeg

máshol

Win7 Upgrade

2010.02.18. 12:15 | Mainframe | 7 komment

Címkék: tech szánalmas kalandjaim

Mivel két héten belül lejárnak az RC-k, rákényszerültem hogy RTM-re frissítsem a Windowsomat (tudom hogy elvileg nem lehet upgradelni RC-ről, de we've got the technology). Nagyjából problémamentes is volt, ámde azóta valami fura oknál fogva nincs net. Csak azon a gépen. Most laptopról írok, és kicsit ideges vagyok. Day-long hardcore haxxolást látok a közeli jövőben (kb. mostantól).

Ez a mostanság beállt alkotói válsággal párosulva (ergo hogy 4-5-sok napok eltelnek poszt nélkül) kicsit húzós lesz, előre elnézést a kőkemény blog-addiktoktól az adagjuk elmaradása miatt. :)

A nap további tanulsága: ha bithumenen fél percre is 0.3 alá megy az arányod (úgy 2-3 hetes regisztrációval is akár), akkor kivágnak. Ld. jelen esetet, tegnap még 0,5 körüli arányom volt, lehúztam 1-2 nagyobb dolgot hogy majd gond nélkül visszaseedelem, lesz rá kereslet, erre ma reggelre csá. Minden alkalommal megfogadom hogy soha többet nem megyek arra az oldalra, mert már vagy 3-szor tettek ki olyan nevetséges indokokkal hogy az kibassza a biztosítékot. Mondjak még olyanokat hogy egyedül náluk nincs seedelésért-bónuszpont rendszer? Vagy azt hogy az egyeduralmuknak már millió éve vége, és legalább 3-4 másik (ingyenes, bónuszos, normálisan viselkedő) torrentoldal produkálja ugyanazt a tartalmat mint ők? Az első, és talán még második alkalommal is sajnáltam, mert szükségem volt rájuk, de már kurvára nincs (ahogy láthatólag nekik sem rám). Úgyhogy bithu, elmehettek ti a jó kurva anyátokba, 'potkívánok.

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr421768654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szrudi · http://www.pano360.hu 2010.02.18. 13:09:16

?? nem vagy kitiltva BH-ról..

Mainframe · http://mainframe.blog.hu/ 2010.02.18. 13:27:27

Hát engem azzal fogadott hogy arány <0.3, ban. De majd ránézünk a témára, lehet hogy valami anomália ez is.

Mainframe · http://mainframe.blog.hu/ 2010.02.18. 13:29:58

OK, ezt revideálnám, a laptopon ugyanis autologinnak még az előző accom volt megadva. :D Túlreagáltam. :)
Ellenben lehet tippelni mi baszott oda a netnek. Igen, az ESET tűzfala, ami nem bírta az upgrade-del járó feszültséget, és összeomlott, de pont úgy hogy ne férjek ki tőle a netre. Nc.

szrudi · http://www.pano360.hu 2010.02.18. 13:48:13

Már ezer éve újra akarom húzni a gépemet... most az RC lejárós dolog miatt kénytelen leszek végre megcsinálni.. Amúgy upgrade-del mindig csak a baj van :-/

Mainframe · http://mainframe.blog.hu/ 2010.02.18. 14:20:10

@szrudi: Nem vagy kénytelen, kis okossággal (magánban megírom ha érdekel) megoldható az upgrade. Egyébként ezen kívül más baja nem volt, és ezt is megoldottam ugye, szóval sztem érdemes így csinálni, persze csak ha nem akarsz kifejezetten friss installt.

Pas · http://pasthelod.hell-and-heaven.org 2010.02.20. 07:56:24

Nekem megírhatnád, mert nincs kedvem újrahúzni, ahhoz túl jól működik :)

Mainframe · http://mainframe.blog.hu/ 2010.02.20. 09:35:21

@PAStheLoD: Ok, megírom itt, mi baj történhet. :)
Az RTM telepítőDVD-jén (vagy az iso-ban ha kevésbé voltál háklis a jogtisztaságra :D) sources\cversion.ini-ben a MinClient értékét vidd le a saját verziószámod alattira. Én 7000-re írtam át. Aztán simán setup, és engedni fogja az upgradet.
süti beállítások módosítása