mozgás

tömeg

máshol

AVG logo

2009.07.13. 10:47 | Mainframe | 4 komment

Címkék: tech kép szánalmas

 

A jobb szélen látható ikon az AVG ikonja az Outlookba épülve. Az alábbi kérdés merült fel bennem a minap, mikor rátévedt a szemem:

Mi ez? _Mi_ez_? Mi a RÁK EZ? HOGY A FASZBA NÉZ MÁR EZ KI BAZMEG?!?!?!

Miután kicsit megnyugodtam és szemügyre vettem, konstatáltam hogy még én is (aki ehhez sem értek), akármikor összehányok valami szebbet, de sajnos valószínűnek tartom hogy ezen szakembernek számító dizájnerek dolgoztak sok óráig mire ilyen lett. Az a legnagyobb problémám hogy abszolút kilóg a logójuk a jelenlegi formavilágból, nézzétek meg a többi ikont: csupa egyenes vonal, szabályos ábrák, letisztult látvány. Ha akarna a cég egy gyors logóváltást, valami olyanban kéne gondolkozniuk mint a bal szélen látható 'Categorize' gomb ábrája.

Ha megnézitek a nagyobb logójukat (google segít), az meg ezekkel a cakkozott szélekkel nem sokkal szebb, de mondjuk nem olyan kimondott borzalom mint a kis ikon. Úgy néz ki mint azok a papírdíszek amiket óvodások csinálnak úgy hogy kivagdosnak kis részeket ollóval az összehajtott papírból.

Egy ekkora cégnek ilyen igénytelen szar logót villogtatni már nem nagyon kéne, szerintem.

A bejegyzés trackback címe:

https://mainframe.blog.hu/api/trackback/id/tr131243088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fl0werstar · http://fleurageneve.blogspot.com/ 2009.07.13. 16:38:34

AVG ingyen van, gondolom ennyit költöttek a dizájnra is. De sztem lehet nekik charityből tervezni ;)

fl0werstar · http://fleurageneve.blogspot.com/ 2009.07.13. 16:39:35

Ja, bocs. Kimaradt:

____OUTLOOK?!?!?_____ O.o

:D

Haszprus · http://blog.haszprus.hu 2009.07.13. 17:08:04

Jól látom hogy ez egy screenshot, JPG-ként mentve?? OMÁJGÁÁÁÁÁD!!!!!!444444fourfourfournégynégynégy

Mainframe · http://mainframe.blog.hu/ 2009.07.13. 18:09:32

@fl0werstar: Nem ingyenes, csak van ingyenes része. Charityből tervezzen nekik a krokodil. :P :D Outlookra milyen alternatívát javasolsz? Nekem bejön. (nem express, normális outlook)
@Haszprus: Nem jól látod. :P
süti beállítások módosítása